KNSA District 4

De Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie is de belangenbehartiger en steunpilaar voor alle schietsportverenigingen en sportschutters in Nederland.

▲Boven
▼Onder
 • Uitslag Jeugdcompetitie - Ronde 2 2022/23
  Als bijlage is de Jeugdcompetitieuitslag van de 2e ronde 2022/23, verschoten bij De Korrel Landhorst te vinden. Groetjes en tot ziens bij de 3e...
 • Uitslag PostLeague LG/LP 2022 R7
    Beste schietsportvrienden / Liebe Schiessportfreunde, Mochten de linken niet werken kopieer deze dan in je webbrowserWenn die Links nicht...
 • Postcompetitie 2022-2023
  Beste schutters, Hierbij de 1e uitslagen van de postcompetitie.  Groeten, Frans van Alst   Post-competitie_2022-2023.xls
 • Uitslag Jeugdcompetitie - Ronde 1 2022/23
  Als bijlage is de Jeugdcompetitieuitslag van de 1e ronde 2022/23, verschoten bij Doelbewust Uden te vinden. Groetjes en tot ziens bij de 2e...

Login

RSSfeed

Het is bekend dat het lastig is om regelmatig op de website van je belangstelling te kijken om te zien/zoeken van wat/waar veranderd is.  Op deze website is dit probleem opgelost door RSS feed te implementeren. 

Door hiervan gebruik te maken kun je die webpagina's welke je in de gaten wilt houden een vlaggetje geven welke je bv. in Outlook of Outlook-Express binnen krijgt als een nieuwe mail. Installeer hiervoor RSSPopper in Outlook of Outlook Express, zie hiervoor de website van RSSPopper:

http://rsspopper.blogspot.com/2004/10/home.html

livemarksJe kunt RSSPopper zo configureren dat bijgewerkte webpagina's op de website www.knsa-d4.nl automatisch als mail in je Outlook komen. Doe dit door op het RSS-logo van de betreffende webpagina te drukken waarvan je de informatie wilt volgen (Onder in de voettekst van de pagina). De link die hierna in je webbrowser opent dient in RSSPopper te worden geconfigureerd.

Voor de Dagelijks Bestuur Nieuwspagina is dat b.v.: http://www.knsa-d4.nl/J2-Clone/index.php/nieuws/district-4-nieuws en voor Activiteitenpagina is dat:

http://www.knsa-d4.nl/J2-Clone/index.php/events/categoryevents/8-knsa-district-4 

 

Waar leer ik meer over RSS?

Zoals vaak is de gratis (Nederlandse) encyclopedie Wikipedia zeer volledig: lees hier de Nederlandse Wikipedia pagina over RSS. Verder ook veel RSS info, feeds en readers op Hoe werkt RSS. Een goede Nederlandse handleiding voor beginners is die van Sanne Roemen rss_basics.pdf ( 222KB): RSS Basics.

Succes en zeg het voort zodat iedereen die het weten wilt ook weet waar/hoe dit te doen is.

Groetjes, succes en zeg het voort (bv op de ALV) zodat iedereen die het weten wil ook weet waar/hoe dit te doen is.

Copyrights 2019 © Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie - District 4