KNSA District 4

De Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie is de belangenbehartiger en de steunpilaar voor alle schietsportverenigingen en sportschutters in Nederland.

▲Boven
▼Onder
 • Uitslagen AK Limburg LG/LP
  Hierbij de uitslagen van de AK Limburg uitslagen_AK_Limburg_2018-2019.pdf
 • Uitnodiging Ranking wedstrijd Landhorst
  Beste schutters Hierbij de aankondiging van de wedstrijd bij SV de Korrel in Landhorst. FLYER_DE_KORREL_2019.doc
 • Uitslag ronde 2 juniorencompetitie
  Hierbij de uitslagen van de tweede juniorencompetitie wedstrijd verschoten in Landhorst. Ronde_2_Landhorst_18_november.pdf
 • Uitslagen ronde 7 Postcompetitie LG/LP 2018
  Hieronder vindt u de uitslagen en de tussenstand na ronde 5van de Postcompetitie LG en LP 2018 van District 4. Nog een ronde te gaan.

RSSfeed

Het is bekend dat het lastig is om regelmatig op de website van je belangstelling te kijken om te zien/zoeken van wat/waar veranderd is.  Op deze website is dit probleem opgelost door RSS feed te implementeren. 

Door hiervan gebruik te maken kun je die webpagina's welke je in de gaten wilt houden een vlaggetje geven welke je bv. in Outlook of Outlook-Express binnen krijgt als een nieuwe mail. Installeer hiervoor RSSPopper in Outlook of Outlook Express, zie hiervoor de website van RSSPopper:

http://rsspopper.blogspot.com/2004/10/home.html

livemarksJe kunt RSSPopper zo configureren dat bijgewerkte webpagina's op de website www.knsa-d4.nl automatisch als mail in je Outlook komen. Doe dit door op het RSS-logo van de betreffende webpagina te drukken waarvan je de informatie wilt volgen (Onder in de voettekst van de pagina). De link die hierna in je webbrowser opent dient in RSSPopper te worden geconfigureerd.

Voor de Dagelijks Bestuur Nieuwspagina is dat b.v.: http://www.knsa-d4.nl/J2-Clone/index.php/nieuws/district-4-nieuws en voor Activiteitenpagina is dat:

http://www.knsa-d4.nl/J2-Clone/index.php/events/categoryevents/8-knsa-district-4 

 

Waar leer ik meer over RSS?

Zoals vaak is de gratis (Nederlandse) encyclopedie Wikipedia zeer volledig: lees hier de Nederlandse Wikipedia pagina over RSS. Verder ook veel RSS info, feeds en readers op Hoe werkt RSS. Een goede Nederlandse handleiding voor beginners is die van Sanne Roemen rss_basics.pdf ( 222KB): RSS Basics.

Succes en zeg het voort zodat iedereen die het weten wilt ook weet waar/hoe dit te doen is.

Groetjes, succes en zeg het voort (bv op de ALV) zodat iedereen die het weten wil ook weet waar/hoe dit te doen is.

Copyrights 2016 © Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie - District 4